AQUARIUM PLANTENVOEDING

Wil je een echt plantenaquarium inrichten met lekker veel gezonde planten? Dan voeg je naast CO2 best ook aquarium plantenvoeding of "aquariumbemesting" toe. Hieronder leg ik je uit hoe je kunt doseren, welke elementen er bestaan en hun effect op de planten en nog veel meer. Tijd om die plantjes een serieuze boost te geven!

ALGEMENE TIPS OVER AQUARIUM PLANTENVOEDING.

Is aquariumbemesting wel nodig voor jouw aquarium? Veroorzaakt het geen algen of is het giftig voor je vissen en garnalen? Al je vragen worden hieronder beantwoord.

Aquarium plantenvoeding (1)
Aquarium doseerfilosofieën

DE VERSCHILLENDE AQUARIUM "DOSEERFILOSOFIEËN"

Raar maar waar: er bestaan verschillende "doseerfilosofieën" in onze aquariumwereld. Gaande van de Estimative Index, over de PMDD-methode tot "Lean dosing". Welke moet jij kiezen en wat zijn de voor- en nadelen?

ALLE VOEDINGSELEMENTEN & HUN EFFECTEN OP JE PLANTEN.

Aquarium plantenvoeding bestaat uit veel verschillende effecten: nitraat, fosfaat, ijzer, kalium, magnesium, ... Welke effecten hebben zij op je planten, hoeveel moet je ervan doseren en is het veilig? Leer er hier alles over.

Voedingselementen in het aquarium

MELD JE AAN & ONTVANG DE LEUKSTE TIPS

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt van mij elke maand nieuwe tips & tricks om je aquarium NOG beter te maken.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Verbeter je bak!

Schrijf je gratis in en ontvang elke maand lekker handige tips om je aquarium nog verder te verbeteren en de algen te lijf te gaan!

Je voornaam(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.