AQUARIUM ALGEN BESTRIJDEN

Iedereen heeft er wel eens last van: algen in het aquarium. Gelukkig kan je ze met de juiste kennis en technieken zo uit je bak knallen. Wil je op een efficiënte en agressieve manier je algen bestrijden in je aquarium? In dit hoofdstuk leer je de verschillende algen kennen en hun profiel, ontdek je met mijn strategieën hoe je ze kan bestrijden én tips voor ze preventief tegen te gaan.

VERSCHILLENDE ALGEN EN HUN PROFIELEN.

Welke algen bestaan er allemaal in het aquarium? Hoe zien ze eruit, waarom verschijnen ze in je bak en hoe kan je het voorkomen? Lees mijn "algenprofielen".

Algen en hun profielen

ALGEMENE TIPS TEGEN ALGEN.

De beste manier om algen te bestrijden in je aquarium is ... preventief te werk gaan. In de onderstaande artikels geef ik je enkele tips waar je op moet letten om algen in de toekomst te vermijden.

Algemene tips tegen algen

MELD JE AAN & ONTVANG DE LEUKSTE TIPS

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt van mij elke maand nieuwe tips & tricks om je aquarium NOG beter te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Binnenkort Vivariumbeurs!

Op 11 & 12 november sta ik weer op de Vivariumbeurs! Ontdek die dagen mijn nieuwe producten en profiteer van super leuke kortingen, zowel online als op de beurs zelf.

Wil je als eerste een e-mail ontvangen als het zover is? Laat hieronder je e-mail achter!

Je voornaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.