AQUASCAPING

Zin om een aquascaping aquarium in te richten? Of wil je de huidige aquariulm inrichting naar een nog hoger niveau tillen? Dan heb ik hieronder enkele leuke artikels en gidsen voor je! Leer hoe je de diepte verbetert in je bak of bijvoorbeeld de "Gulden Snede" toepast. Of ontdek een nieuwe aquascaping stijl die je kan toepassen op je aquarium. Keep on aquascaping!

DE VERSCHILLENDE AQUASCAPING STIJLEN.

Wist je dat er verschillende aquascaping stijlen bestaan, vaak gebaseerd op een bepaalde geografie zoals de "Nederlandse stijl" of de "Nature style"? Vaak zijn deze stijlen ook cultureel geïnspireerd. Ontdek ze hieronder!

Aquascaping stijlen
Aquascaping tips & tricks

AQUASCAPING TECHNIEKEN EN TRICKS.

Til je aquascaping stijl naar een nog hoger niveau met de onderstaande aquascaping tips & tricks! Ontdek hoe je je bak nog natuurlijker kan doen aanvoelen of hoe je meer dieptegevoel creëert.

AQUASCAPING MATERIALEN & "HARDSCAPE".

Welke algen bestaan er allemaal in het aquarium? Hoe zien ze eruit, waarom verschijnen ze in je bak en hoe kan je het voorkomen? Lees mijn "algenprofielen".

Aquascaping materialen (1)

MELD JE AAN & ONTVANG DE LEUKSTE TIPS

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt van mij elke maand nieuwe tips & tricks om je aquarium NOG beter te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Binnenkort Vivariumbeurs!

Op 11 & 12 november sta ik weer op de Vivariumbeurs! Ontdek die dagen mijn nieuwe producten en profiteer van super leuke kortingen, zowel online als op de beurs zelf.

Wil je als eerste een e-mail ontvangen als het zover is? Laat hieronder je e-mail achter!

Je voornaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.