CO2-BEMESTING & SYSTEMEN

Je aquariumplanten hebben naast licht en plantenvoeding ook nog CO2 nodig om te kunnen groeien. CO2 is één van de belangrijkste voedingsstoffen voor je planten. Sterker nog, 40 tot 45 procent van het «drooggewicht» van alle planten ter wereld bestaat uit koolstof. Met andere
woorden: zonder koolstof zouden je planten dus gewoon. Ontdek hier de techniek achter CO2 en de nodige tips & tricks om je CO2 perfect af te stellen!

DE VERSCHILLENDE CO2-SYSTEMEN EN HUN ONDERDELEN.

Een drukregelaar, CO2-fles, diffuser, atomizer of reactor, magneetventiel, ... Een CO2-systeem bestaat uit véél onderdelen. Zie je het bos niet meer door de bomen? Met deze gidsen help ik je in je zoektocht.

CO2 systemen en onderdelen
CO2 afstellen

CO2 AFSTELLEN & METEN.

Heb je eindelijk een CO2-systeem voor aquarium maar je moet hem nog afstellen, maar je weet nog niet helemaal hoe? In de onderstaande artikels leg ik je alles uit om je CO2 correct & veilig af te stellen en te meten.

ALGEMEN TIPS OVER CO2 IN JE AQUARIUM.

Is een CO2-systeem voor jouw aquarium de beste keuze, of kies je toch voor iets anders? En hoe herken je direct dat je planten een CO2-tekort hebben en niet hun volledige potentieel halen? Leer het in mijn gidsen hieronder.

Algemene tips over CO2

MELD JE AAN & ONTVANG DE LEUKSTE TIPS

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt van mij elke maand nieuwe tips & tricks om je aquarium NOG beter te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Binnenkort Vivariumbeurs!

Op 11 & 12 november sta ik weer op de Vivariumbeurs! Ontdek die dagen mijn nieuwe producten en profiteer van super leuke kortingen, zowel online als op de beurs zelf.

Wil je als eerste een e-mail ontvangen als het zover is? Laat hieronder je e-mail achter!

Je voornaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.