OPSTART & ONDERHOUD

Ga je je aquarium opstarten? Of draait je aquarium ondertussen al een paar weken of maanden, maar je hebt het onderhoud van je aquarium nog niet volledig onder de knie? Op deze pagina leg ik je uit waar je op moet letten als je een aquarium wilt opstarten en hoe je je bak onderhoudt, wekelijks en maandelijks. Veel succes met je bak!

JE AQUARIUM OPSTARTEN: WAAR JE OP MOET LETTEN.

Eindelijk besloten om de hobby op te pikken? Leuk! Een goede opstart van je aquarium is het halve werk. Daarom geef ik je hieronder enkele tips & tricks die ik heb geleerd toen ik mijn bakken opstartte.

Aquarium opstarten
Aquarium onderhoud

JE AQUARIUM ONDERHOUDEN ZOALS EEN PRO.

Je aquarium onderhouden is een belangrijke stap die je zeker niet mag overslaan als je je aquarium gezond en vrij van algen wilt houden. Hieronder vind je enkele handige tips om het onderhoud te vergemakkelijken!

MELD JE AAN & ONTVANG DE LEUKSTE TIPS

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt van mij elke maand nieuwe tips & tricks om je aquarium NOG beter te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Binnenkort Vivariumbeurs!

Op 11 & 12 november sta ik weer op de Vivariumbeurs! Ontdek die dagen mijn nieuwe producten en profiteer van super leuke kortingen, zowel online als op de beurs zelf.

Wil je als eerste een e-mail ontvangen als het zover is? Laat hieronder je e-mail achter!

Je voornaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.