Een woordje over “affiliate links”

Hoi!

Je hebt het misschien al gemerkt: soms plaats ik een link naar een Amazon- of Bol.com-pagina wanneer ik schrijf over een specifiek product. En eerlijk is eerlijk: sommige van deze links zijn “affiliate links“. Wat houdt dat in? Wel, stel je koopt dat product waarnaar ik link, dan krijg ik daarop een kleine comissie.

Hoera!

Je moet weten dat deze blog onderhouden ondertussen een halftijdse job is geworden en ik doe dit allemaal op mijn eigen kosten. Gewoon omdat ik het leuk vind en omdat ik graag mede-aquaristen wil helpen uit passie voor de hobby. Die kleine comissies zijn voor mij een manier om de kosten voor hosting, werkuren, betaalde designaanpassingen etc … te sponsoren.

Iets kopen via mijn affiliate links kost jou niets, maar het helpt de blog wel enorm. Dus als je graag mijn artikels leest en mij wat wil helpen: doe gerust! :-)

Alle producten waarnaar ik verwijs zijn trouwens producten die ik zelf in bezit heb of al eens getest heb, en waarvan ik tevreden ben. Ik zal NOOIT producten aanraden die ik niet vertrouw, niet ken of niet tevreden over ben. Als het voor mijn aquarium niet goed werkt, dan zal ik het zeker niet voor die van jou aanraden. Daar kun je zeker van zijn.

Moest je vragen hebben hierover: contacteer mij gerust rechtstreeks!

Groeten,
Gilles

Een woordje over “affiliate links”
Wat vond je van mijn artikel? :-)